Droppe til innhold

Universitat de Valéncia

Studenter på 4-årig grunnskolelærerutdanning kan søke om å reise hit i 7. og/eller 8. semester. Barnehagelærerstudenter, både heltid og deltid, kan søke om å dra hit i 5/7. semester.

Hjemmeside 

Hjemmesiden til Universitat de Valéncia (UV)

Beliggenhet

Valencia, Spania

Undervisningsspråk

Spansk og engelsk (utvalgte kurs)

Antall studenter

Ca 60 000 studenter

Hvor mye koster det?

2-4 gratisplasser. Drar du på utveksling hit får du Erasmus + stipend, du betaler ingen skolepenger og du kan i tillegg søke om lån og stipend hos lånekassen. Du må betale semesteravgift som normalt til HiOA.

Hvor mye du får i Erasmus + stipend er avhengig av hvor lenge du er borte og hvor du skal, men for 30 dager utenlands får du som utvekslingsstudent minimum 2700 NOK og som praksisstudent minimum 3500 NOK.

Les mer om finansiering

Studiepoeng 

30 ECTS studiepoeng per semester

Semestre

Første semester: september - januar

Andre semester: februar - juli

Akademisk kalender for UV

Språkkrav

Krever at du tar en gratis, online språktest med et visst resultat. Les mer om testen og språkkrav på Erasmus + avtaler

Hva kan jeg studere?

Grunnskolelærerstudenter kan ta årsenhet i spansk ved UV.

For øvrig kan studenter velge mellom kurs på engelsk eller spansk (evt. valenciansk) som tilbys ved UV. Dagens kurstilbud på engelsk kan vurderes å innpasses som skolerelevant i grunnskolelærerutdanningen, evt. som fordypning i barnehagelærerutdanningen i kombinasjon med kurs på spansk.

Annet

Valencia er en av de største byene i Spania. Byen ligger ved kysten og det er en livlig studentby med et bredt kulturtilbud. Området rundt er flatt og det egner seg derfor godt til å sykle rundt. UV ble grunnlagt allerede på 1600-tallet og campus ligger sentralt i byen. UV kan tilby studentboliger, men du kan som regel finne rimeligere og  bedre tilbud på det private leiemarkedet.

Slik søker du

Les mer om hvordan du søker    

Det tas forbehold om endringer i satser og krav