Droppe til innhold

Hogeschool Leiden - University of applied sciences Leiden

Studenter på 4-årig grunnskolelærerutdanning kan søke om å reise hit i 7. og/eller 8. semester. Barnehagelærerstudenter, både heltid og deltid, kan søke om å dra hit i 5/7. semester.

Hjemmeside 

Nettside til Hogeschool Leiden

Nettside for innreisende studenter

Beliggenhet

Leiden, Nederland

Undervisningsspråk

Engelsk (utvalgte emner) og nederlandsk

Antall studenter

7300 students

Hvor mye koster det?

2-4 gratisplasser.

Som student på en Erasmus+-avtale skal du ikke betale semesteravgift eller skolepenger til partnerinstitusjonen, men betale semesteravgift ved HiOA.

Drar du på utveksling hit får du Erasmus + stipend, du betaler ingen skolepenger og du kan i tillegg søke om lån og stipend hos lånekassen.

Hvor mye du får i Erasmus + stipend er avhengig av hvor lenge du er borte og hvor du skal, men for 30 dager utenlands får du som utvekslingsstudent minimum 2700 NOK og som praksisstudent minimum 3500 NOK.

Les mer om finansiering.

Studiepoeng  

30 ECTS/studiepoeng per semester

Semestre

August- januar

Språkkrav

Erasmus + avtaler: Krever at du tar en gratis, online språktest med et visst resultat. Les mer om testen og språkkrav på Erasmus + avtaler

Hva kan jeg studere?

Oversikt over alle studietilbud (30 ECTS/studiepoeng) på engelsk. Lærerutdanningen ved UAS tilbyr Global Awareness, som innebærer et 12 ukers opphold i flerfaglige grupper i lokale prosjekter Bangladesh, Ghana, Honduras, Nicaragua, Kenya, South-Africa and Zambia

Annet

The University of Applied Sciences Leiden (UAS) har ulike praksisorienterte utdanninger i helsefag, lærerutdanning, ledelse, teknologi på bachelor – og masternivå. Leiden er en by med lange historiske røtter, Byen har to 120.000 innbyggere og et livlig studentmiljø, og ligger vest i landet, tett på storbyene Amsterdam, Haag, Rotterdam og Utrech.

UAS tilbyr et begrenset antall studentboliger.

Slik søker du

Les mer om hvordan du søker    

 

Det tas forbehold om endringer i satser og krav