Droppe til innhold

Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

Studenter på 4-årig grunnskolelærerutdanning kan søke om å reise hit i 7. og/eller 8. semester. Barnehagelærerstudenter, både heltid og deltid, kan søke om å dra hit i 5/7. semester.

Hjemmeside 

 Hjemmesiden til Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

Beliggenhet

Antwerpen, Belgia

Undervisningsspråk

Engelsk og flamsk

Antall studenter

Ca 11,000

Hvor mye koster det?

2-4 gratisplasser. Drar du på utveksling hit får du Erasmus + stipend, du betaler ingen skolepenger og du kan i tillegg søke om lån og stipend hos lånekassen. Du må betale semesteravgift som normalt til OsloMet.

Hvor mye du får i Erasmus + stipend er avhengig av hvor lenge du er borte og hvor du skal, men for 30 dager utenlands får du som utvekslingsstudent minimum 2700 NOK og som praksisstudent minimum 3500 NOK.

Les mer om finansiering.

Studiepoeng

30 ECTS studiepoeng per semester

Semestre

Første semester: september - februar

Andre semester: februar - juni

Fordi semesteret varer til februar, er denne avtalen aller mest relevant for BLU deltid.

Språkkrav

Krever at du tar en gratis, online språktest med et visst resultat. Les mer om testen og språkkrav på Erasmus + avtaler

Hva kan jeg studere?

På oversikten «Exchange programmes» finner dere listen over emner som er spesialutviklet for utvekslingsstudenter. Kurset “International Class 'Education and Social Work in a Metropolitan Context'” er spesielt relevant for LUIs studenter.

Annet

Høgskolen er relativt ny og er et resultat av en sammenslåing i 2013 mellom Artesis University College Antwerp og Plantijn Hogeschool. Antwerpen er en relativt stor havneby med ca 500,000 innbyggere, og byen anses som hovedsete i den flamske provinsen. Artesis Plantijn har et samarbeid med Gate15, en tjeneste som tilby hjelp og informasjon til internasjonale studenter i Antwerpen. Her får du hjelp til å finne studentbolig og informasjon om alt det spennende som skjer i storbyen.

Slik søker du

Les mer om hvordan du søker    

Det tas forbehold om endringer i satser og krav