Droppe til innhold

StudentinformasjonVidereutdanning - Tolking i offentlig sektor

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
30
Kull/termin:
Høst 2018
Omfang:
Deltid

Timeplan

Denne timeplanen viser bare første året - logg inn for å se din timeplan.

Fellesundervisning

Gruppeundervisning

Semesteroversikt

Studiestart vår 2018 - Grunnmodulen -Tolking i offentlig sektor

Velkommen til HiOA! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på videreutdanning i Tolking i offentlig sektor.

Har du takket ja til studieplassen?

Du må svare på tilbudet om studieplass innen fristen. Dette gjør du på Søknadsweb. Gi beskjed på e-post til opptak@hioa.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte fredag 26. januar 2018 Kl.13.00

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter, mister du studieplassen din.

Fra kl 10.00 til 12.30: Tid for fotografering og utstedelse av adgangskort på Kortsenter i Pilestredet 46. Husk legitimasjon! Det er viktig at du benytter deg av dette tilbudet.

På oppstartsdagen er det tidspunktet angitt over som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed per e-post. E-posten sender du til infosenter-lui@hioa.no,  og den skal inneholde fullt navn og studium, i tillegg til tidspunkt for når du kan møte.

Studiet har obligatorisk deltakelse på samling, med krav til minimum 80 prosent deltakelse. Dersom du er borte hele første samling kan du ikke være borte noe mer i løpet av emnet uten at det vil føre til at du mister retten til å ta eksamen. Hvis du du er borte mer enn 20 prosent fra samling, mister du eksamensretten uansett grunnen til fraværet. 

Arbeid før første samling

Studiet er delvis nettbasert, og læringsaktivitetene starter i læringsplattformen Canvas, allerede i midten av januar. Det er derfor viktig at du besøker ditt Canvas-emne før første samling. Program for samlingen vil kunngjøres i læringsplattformen Canvas.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du gjør, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklista for nye studenter.

Timeplan / Samlingsdatoer

Se undervisningsplan for første semester (pdf).

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Fritak for fag

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere. Det er ikke mulig å søke om fritak før studiestart. Har du spørsmål om fritak, ta kontakt på infosenter-lui@hioa.no.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.hioa.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.