Droppe til innhold

Studentkort

Slik skaffer du deg og bruker studentkortet.

Hva bruker jeg studentkortet til?

Du må alltid ha med deg studentkortet når du er på HiOAs område. Det brukes som

  • nøkkelkort til rom med elektronisk lås
  • lånekort hos HiOAs biblioteker og Læringssenter
  • studentbevis (sammen med semesterkortet)
  • nøkkelkort på printerne

Hvor får jeg det? (Husk å ta med legitimasjon!)

På studiested Pilestredet: I Pilestredet 35, rom P35-Pi238, i tiden fra studiestart tom 12.9 : hverdager 08:00-16:30. (Bruk helst den tiden som er oppført i din timeplan, for da er køen kortest)   Adkomst er via den sentrale trappen ved klatreveggen, til 2. etasje og til høyre langs vindusrekka, til forbi der korridoren svinger. Skiltet med "kortsenteret" hele veien. Fom 13.9 er dette flyttet til Pilestredet 46, ved siden av servicetorget.

På studiested Kjeller blir alle klasser tatt med til kortutdelingen av sin emneansvarlig/lærer. Stedet er 20 meter til høyre for resepsjonen. (Spør gjerne om å få kort hvis noen er der.)

I Sandvika blir alle klasser tatt med til fotografering (i et grupperom) av sin emneansvarlig/lærer. Noen dager senere kan kortet hentes i resepsjonen der, men vent på klar-beskjed gis av foreleser.

Generel informasjon: Når du skaffer deg studentkortet blir du fotografert. Bildet vil komme på studentkortet og HiOA vil kun bruke det i forbindelse med undervisningsformål. Dersom du ikke ønsker bildet overført til andre systemer som HIOA benytter, må du reservere deg mot dette i Studentweb (under Min profil -> Bildereservering på eksternt nett).

Mistet eller ødelagt kort?

Hvis du mister kortet må du snarest bestille et nytt kort selv, slik at det tapte sperres og ikke kan misbrukes. Kortet  hentes på Kortsenteret på ServicetorgetPilestredet 46, eller på Servicetorget på Kjeller hvis du velger det.

Studentbevis

Studentkortet gjelder som studentbevis kun sammen med gyldig semesterkort eller digitalt studentbevis.

Tilgang til bygninger og rom

Studentkortet fungerer som nøkkelkort innenfor åpningstidene.

PIN-koden

På kveldstid og helgedager må PIN-koden tastes. Den er de fire tallene du brukte til å opprette IT-kontoen. Den kan endres ved å velge "Studentweb" øverst på nettsiden hioa.no .

  1. Hold kortet over tastaturet til det sier pip og lyset blinker. (Hvis det blinker grønt og du hører et klikk så er døra allerede åpen og koden trengs ikke.)
  2. Når leseren blinker orange taster du koden langsomt, uten hanske.
  3. Låsen er åpen når kortleseren blinker grønt. (Hvis døra allikevel ikke lar seg åpne: Ring vakta på tlf 40 911 000. Husk at det ofte er mulig å gå en annen vei.)

Ta kontakt

Kortsenteret

Telefon :
6723 5970
E-post :
Sted/Adresse :
P46. (Fra 15.8: Pilestredet 35, rom Pi238. Følg skilt fra klatreveggen)
Tidspunkt/Åpningstid :
8:30 - 12:30 og 13:00 - 15:00
romjulsdagene:
stengt