Droppe til innhold

StudentinformasjonMasterstudium i offentlig administrasjon og styring

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
120
Kull/termin:
Høst 2018
Omfang:
Heltid

Timeplan

Timeplan for høst 2018 / vår 2019 er ikke ennå tilgjengelig.
Det er for tiden problemer med visning av timeplanen. Vi jobber med saken.

Semesteroversikt

Offentlig økonomi

Emnekode:
OAS4100
Studiepoeng:
10 stp.
Pensumliste Emneplan

Performance Management in the Public Sector

Emnekode:
OASV4000
Studiepoeng:
10 ECTS
Pensumliste Emneplan

Kontraktsrett i offentlig sektor

Emnekode:
OAS4000
Studiepoeng:
10 stp.
Pensumliste Emneplan

Politiske prosesser og virkemidler

Emnekode:
OAS4200
Studiepoeng:
10 stp.
Pensumliste Emneplan
Programplan

Studiestart 2018 - Masterstudiet i offentlig administrasjon og styring

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på master i offentlig administrasjon og styring.

Har du takket ja til studieplassen?

Får du tilbud om opptak, må du huske å bekrefte at du tar plassen innen den fristen du får oppgitt. Dette gjør du i SøknadsWeb. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no  så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter, mister du studieplassen din. Tid og sted for oppmøte kommer i midten av juni.

På oppstartdagen er det tidspunktet du finner her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke kan møte første studiedag, må du søke om utsettelse. Dette må du gjøre senest dagen før oppstart. Søknaden sender du til infosenter-sam@oslomet.no. Den må inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” fra midten av juni. Se lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenker til disse finner du øverst på denne siden.  

Fritak for fag

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne på masternivå tidligere. Det er ikke mulig å søke om fritak før du har fått bekreftet studieplass.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.hioa.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.