Droppe til innhold

StudentinformasjonMasterstudium i styring og ledelse

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
90
Kull/termin:
Høst 2018
Omfang:
Deltid

Timeplan

Timeplan

Denne timeplanen viser planlagt undervisning i emnene du er meldt opp i. Detaljert undervisningsinformasjon og eventuelle endringer finner du i Fronter. Praksis vises ikke i timeplanen.

Timeplan for høstsemesteret vises fra senest 13. juni.

Semesteroversikt

Organisasjon, lederskap og endring i offentlig virksomhet

Emnekode:
MSL4100
Studiepoeng:
10 stp.
Pensumliste Emneplan

Strategisk ledelse i offentlig virksomhet vintersemesteret 2018 - 19

Emnekode:
MSLV4400
Studiepoeng:
10 stp.
Pensumliste Emneplan
Systemet kan ikke hente lenke til programplanen for dette studieprogrammet på det nåværende tidspunktet.

Studiestart 2018 - Masterstudium i styring og ledelse

Velkommen til OsloMet! Her kommer mye av det du trenger å vite før og under studiestart på Masterstudium i styring og ledelse.

Har du takket ja til studieplassen?

Får du tilbud om opptak, må du huske å bekrefte at du tar plassen innen den fristen du får oppgitt. Dette gjør du i SøknadsWeb. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no  så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter, mister du studieplassen din. Klokkeslett og rom for oppmøte kommer i midten av juni.

Timeplan 

Mer nøyaktig informasjon om tid og sted for undervisning det første semesteret blir lagt ut under “timeplan” lenger oppe på siden rundt midten av juni. Informasjon om undervisningen finner du i læringsportalen canvas ved studiestart. (Du får studentnummer og PIN-kode for aktivering av IT-konto senest 10. august.)

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke kan møte første studiedag, må du søke om utsettelse. Det kan innvilges  inntil én ukes utsettelse. Søknaden sender du til infosenter-sam@oslomet.no. Den skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig å gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du viktig informasjon om innholdet i studiet og sentrale læringsmål. Der finner du også oversikt over pensum, arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Program og emneplaner blir lagt ut i mai-juni, og reviderte pensumlister blir tilgjengelig innen studiestart.

Fritak for fag

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne på masternivå tidligere. Det er ikke mulig å søke om fritak før du har fått bekreftet studieplass.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.hioa.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du til høyre på denne siden.

Kontakt oss