Droppe til innhold

StudentinformasjonMasterstudium i styring og ledelse

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
90
Kull/termin:
Høst 2018
Omfang:
Deltid

Timeplan

Fellesundervisning

Gruppeundervisning

Semesteroversikt

Det er for øyeblikket problemer med integrasjonen i pensumsystemet. Dersom lenkene nedenfor ikke fungerer og du har en aktiv student konto kan du logge på canvas og finne pensumlistene dine der. Om ikke kan du søke opp emnekoden direkte i pensumsystemet.

Strategisk ledelse i offentlig virksomhet

Emnekode:
MSLV4400
Studiepoeng:
10.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Ledelse i praksis

Emnekode:
MSLV4500
Studiepoeng:
10.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Arbeidsrettslige perspektiver i endringsprosesser

Emnekode:
MSLV4700
Studiepoeng:
10.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Performance Management in the Public Sector

Emnekode:
OASV4000
Studiepoeng:
10.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Styring - former og reformer

Emnekode:
MSL4000
Studiepoeng:
10.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Relational Skills

Emnekode:
MALK4000-402
Studiepoeng:
10.0
Pensumliste Emneplan Timeplan
Programplan

Studiestart 2018 - Masterstudium i styring og ledelse

Velkommen til OsloMet! Her kommer mye av det du trenger å vite før og under studiestart på Masterstudium i styring og ledelse.

Har du takket ja til studieplassen?

Får du tilbud om opptak, må du huske å bekrefte at du tar plassen innen den fristen du får oppgitt. Dette gjør du i SøknadsWeb. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no  så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter, mister du studieplassen din. Merk at det er tidspunktet her som gjelder oppstartsdagen. Det kan avvike fra timeplanen over.

Timeplan 

Etter studiestarten, finner du informasjon om tid og sted for undervisning under “timeplan” høyere opp på siden. Du finner også link til timeplan under det enkelte emnet. Informasjon om undervisningen finner du i læringsportalen canvas. Når du har fått melding om studentnummer og PIN-kode, kan du aktivere IT-konto, melde deg til undervisning og eksamen og få tilgang til Canvas.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke kan møte første studiedag, må du søke om utsettelse. Det kan innvilges  inntil én ukes utsettelse. Søknaden sender du til infosenter-sam@oslomet.no. Den skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig å gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du viktig informasjon om innholdet i studiet og sentrale læringsmål. Der finner du også oversikt over arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Du finner link til emneplan og pensumliste under det enkelte emnet. Pensum ligger også i Canvas, der kan du få tilgang til artikler og utdrag somdu kan laste ned og lese.

Fritak for fag

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne på masternivå tidligere. Det er ikke mulig å søke om fritak før du har fått bekreftet studieplass.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.hioa.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du til høyre på denne siden.

Kontakt oss