Droppe til innhold

StudentinformasjonMasterstudium i samfunnsernæring

Studiested:
Kjeller, Skedsmo
Studiepoeng:
120
Kull/termin:
Vår 2018
Omfang:
Heltid

Timeplan

Timeplan

Denne timeplanen viser planlagt undervisning i emnene du er meldt opp i. Detaljert undervisningsinformasjon og eventuelle endringer finner du i Fronter. Praksis vises ikke i timeplanen.

Timeplan for høstsemesteret vises fra senest 13. juni.

Semesteroversikt

Forskning innen helse- og ernæringskommunikasjon

Emnekode:
MAME4310
Studiepoeng:
10 stp.
Pensumliste Emneplan

Nutrition and Human Rights

Emnekode:
MAME4530
Studiepoeng:
10 ECTS
Pensumliste Emneplan

MAME4320

Emnekode:
MAME4320
Studiepoeng:
Systemet kunne ikke hente informasjon om dette emnet.

Migrasjon, mat og helse

Emnekode:
MAME4440
Studiepoeng:
10 ECTS
Pensumliste Emneplan

Food, Globalisation and Governance

Emnekode:
MAME4430
Studiepoeng:
10 ECTS
Pensumliste Emneplan

Prosjektbeskrivelse

Emnekode:
MAME4210
Studiepoeng:
10 stp.
Pensumliste Emneplan
Programplan

Studiestart høst 2018 - Masterstudium i samfunnsernæring

Studiestart høst 2018 – Master i samfunnsernæring

Her er det du trenger å vite før og under studiestart på master i samfunnsernæring.

Har du takket ja til studieplassen?

Du må svare på tilbud om studieplass innen fristen. Dette gjør du på SøknadsWeb. Gi beskjed på e-post til opptak@hioa.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din. Tid og sted for oppmøte kommer i midten av juni.

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du søke om utsatt studiestart senest dagen før oppstart. Søknaden sender du til studiehenvendelser-hf@hioa.no og skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Fronter ved studiestart.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Fritak for fag

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere. Det er ikke mulig å søke om fritak før du har fått bekreftet studieplass.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.hioa.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis du ikke finner ut av det. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

 

Kontakt oss