Droppe til innhold

Fadderuke - Fakultet for helsefag (HF) - Pilestredet og Sandvika

Finn ut hva som skjer i fadderuka for Fakultet for helsefag i Pilestredet og Sandvika.

Velkommen til fadderukene for studenter ved

 • Bachelor i bioingeniør
 • Bachelor i  ergoterapi
 • Bachelor i farmasi
 • Bachelor i fysioterapi og fysioterapi – mensendieck
 • Bachelor i ortopediingeniør
 • Bachelor i prehospitalt arbeid – paramedic
 • Bachelor i radiografi
 • Bachelor i sykepleie – Pilestredet
 • Bachelor i tannteknikk.

Viktig info om fadderuken

 • Som ny student blir du automatisk tildelt en faddergruppe, og du trenger ikke melde deg på. Fadderaktivitetene er ikke obligatoriske, men vi oppfordrer alle til å være med!
 • Husk at du alltid må prioritere det som skjer på studiet ditt fremfor fadderukeprogrammet hvis noe skjer samtidig.
 • Det blir holdt en kontinuerlig konkurranse for å kåre de mest dedikerte og eventyrlystne faddergruppene, vis dere frem på sosiale medier med daglige # og #HIOAHELSEFADDER, og dere kan motta hyggelige premier fra fadderstyret.
 • Det selges bånd som gir tilgang til ukens arrangementer, inngang på utested og lignende. Båndene koster 150 kr per person, og selges campus til spesifikke tider og steder. Videre informasjon kommer.
 • Vi tar forbehold om endringer i fadderukeprogrammet under. Fadderne holder dere oppdatert hvis det skjer endringer.
 • Spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss i fadderstyret, eller ansvarlig for hver dag (se program)
 • Facebook: HIOA FADDERPERIODEN HF 2017
 • Instagram: HIOAHELSEFADDER
 • Snapchat: HIOAHELSEFADDER

Tirsdag 15. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Olav Guntvedt Brevik, sykepleie (472 46 914) og Jakob Eidal, resterende studier (974 65 691).

Dagens #: #HIOAHELSEFADDER #FØRSTEDAG

14.30 – 15.00 Møte med fadderne

Sykepleie: Fadderne møter dere i Pilestredet 32, etter registrering. Dere deles inn i klasse A og klasse B. Her skal halvparten til informasjonsforelesning imens andre halvparten vises rundt på området. Bytter halvveis. Deretter går gruppen sammen til st. Hanshaugen.

Fysio-fysio og fysio-mensendieck: Fadderne møter dere i Misjonshallen Oslo, etter registrering. Dere går sammen til St. Hanshaugen.

Andre studier: Fadderne møter dere i deres respektive klasserom, hvor dere er blitt presentert for deres veileder. Dere går sammen til St. Hanshaugen.
 

15.00 – 16.30 Velkomstseremoni
Velkomstseremoni og konsert for alle nye studenter på St. Hanshaugen.

21.00 og utover: Utested

Møtes på helsefags reserverte utested, for en av flere uforglemmelige kvelder. Husk at mange har obligatorisk undervisning dagen etter, så ta hensyn til det midt i moroa.

Onsdag 16. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Ole Christian Orvold (995 33 776) og Marcus Ravneberg (464 33 028).

Dagens #: #HIOAHELSEFADDER #REBUSLØP #GRESKAFTEN

15:00 – 17.00 Rebusløp
Rebusløp fra Nydalen til Frysja. Faddergruppene deltar i det årlige rebusløpet. Møt opp ved Nydalen T-banestasjon.

17:00 – 21.00 Grilling
Etter endt rebusløp arrangerer fadderuken grilldag for studentene ved helsefag. Vi frister med god stemning og gratis mat, kom én, kom alle!

21.00 – utover: Utested, Gresk aften

Denne kvelden møtes vi som tidligere på helsefags reserverte utested, for en gresk aften. Ta på deg toga eller annen gresk klesdrakt om du ønsker, og så sees vi for en av flere uforglemmelige kvelder. Husk at mange har obligatorisk undervisning dagen etter, så ta hensyn til det midt i moroa.

Torsdag 17. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Thai Thanh Nguyen (916 49 490) og Kari Stigen (902 96 966).

Dagens #: #HIOAHELSEFADDER #KONGENEPÅHAUGEN

14:00 – 18:00 Kongene på haugen
Kongene på haugen, årets aktivitetsdag på St. Hanshaugen. Det arrangeres en rekke aktiviteter for små og store faddere og fadderbarn, blant annet vannrutsjebane og boblefotball, eller klassikere som kubb, badminton og andre sommerleker med ball og annet. Ta med godt humør, og grill om det er fint vær, så sees vi på haugen!

21.00 – utover: Utested

Møtes på helsefags reserverte utested, for en av flere uforglemmelige kvelder. Husk at mange har obligatorisk undervisning dagen etter, så ta hensyn til det midt i moroa.

Fredag 18. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Jim Freddy Pedersen (920 49 028), Joackim Brosholen (404 84 335) og Ellen Kittilsen (454 87 069).

Dagens #: #HIOAHELSEFADDER #TOURDUBISLETT

11.00 – 15.00 Foreningsdag i studiested Pilestredet
Fadderne tar dere med når det er ledig tid på ditt studieprogram.
Bli med i en studentforening, dyrk din hobby og få enda større nettverk! Denne dagen kan du gå rundt og snakke med medlemmer av alle studentforeningene og finne ut hva som passer for deg.

18.00 – 21.00 Tour du Bislett
Årets elleville runde på Bislett, for å bli kjent med de forskjellige barene og cafeene rundt campus. Alle faddergrupper blir delt inn i mindre grupper, og bindes deretter sammen på rekke med hyssing. Målet er å komme seg innom så mange steder som mulig, få stempel for oppmøte, og deretter komme seg i mål på helsefags reserverte utested. Her får man poeng for antall steder besøkt, hvor effektive man er, og hvor gøyalt man har det! Tematisk utkledning av faddergruppene oppfordres! Det vil bli forskjellige premier til de gruppene som utmerker seg.

21.00 – utover: Utested

Møtes på helsefags reserverte utested, for en av flere uforglemmelige kvelder.

Lørdag 19. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Sandra Berge (917 96 978) og Jostein Berntsen (930 78 971).

Dagens #: #HIOAHELSEFADDER #HELSELEKENE #FARGEFEST #RAVE

11.00 – 18.00: Studentslippet
Finn ditt Oslo! Faddergruppen din kan ta deg med på en bli kjent med Oslo-dag for alle nye studenter. Besøk kulturattraksjoner, delta på ulike aktiviteter og utforske nye områder i Oslo helt gratis. Se mer på https://studentslippet.no/

14.00 – 18.00 Helselekene
Som alle år tidligere, arrangeres helselekene på St. Hanshaugen, i år enda større enn tidligere år! Møt om på haugen for en rekke konkurransepregede utfordringer, enten gode klassikere som knutemor, eller en mengde utfordringer relatert til helsefag. Vinnere kåres her også, med trivelige premier fra fadderstyret.

21.00 – utover: Utested, Fargefest

For årets siste runde på helsefags reserverte utested, arrangeres den årlige fargefesten. Kle dere i kvitt og farger, la glowsticksene flagre, imens dere svinger dere til elektronisk musikk til fadderukens siste kveld.

Søndag 20. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Lena Amalie Richter (977 54 804).

Dagens #: #HIOAHELSEFADDER #AVSLUTNING

14.00 – 17.00 Avslutning av fadderuken
Etter en lang uke er det godt med en pause, og vi møtes til avslutning av fadderuken på St. Hanshaugen som tidligere. Dagen vil brukes til å kåre forskjellige vinnere fra konkurranser gjennom uken, blant annet for beste fadder, faddergruppe og lignende. Her kan man grille og slappe av, og det vil også gjort noen sommeraktiviteter tilgjengelige for de som ønsker det. Fadderstyret vil møte opp for å takke for det som forhåpentligvis har vært en flott og vellykket fadderuke!

Torsdag 24. august

Ansvarlig kontaktperson i fadderstyret: Sandra Berge (917 96 978)

Etter fadderuken, ikke gå glipp av studentstøttedagen!

11.00 – 15.00 Studentstøttedag i studiested Pilestredet.
Fadderne tar dere med når det er ledig tid på ditt studieprogram.
Bli kjent med tilbudet HiOA har for deg som er student. Denne dagen kan besøke stands med veiledningstilbud, studentombudet, karrieretjenesten og mange andre støttetilbud som er viktige for deg i overgangen til studentlivet.