Skip to Content

Student informationVidereutdanning - Utviklingsstudier: makt og politikk

Location:
Pilestredet, Oslo
Credits:
30 stp.
Term:
Fall 2018
Scope:
Heltid

Schedule

This schedule only shows the first year - log on to view your schedule.

Common teaching

Group teaching

Semester overview

Makt og politikk

Subject code:
UTVB2000
Credits:
30.0
Curriculum Subject plan Schedule
Program plan

Studiestart høst 2017 - Videreutdanning i Utviklingsstudier: Makt og politikk

Velkommen til HiOA! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på Videreutdanning i Utviklingsstudier: Makt og politikk.

Har du takket ja til studieplassen?

Innen fristen må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du på SøknadsWeb. Gi beskjed på e-post til opptak@hioa.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte 21. august

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.
 

 

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du gi oss beskjed per e-post.

E-posten sender du til infosenter-lui@hioa.no  og den skal inneholde fullt navn og studium, i tillegg til tidspunkt for når du kan møte

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Fronter ved studiestart.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.hioa.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Kontakt oss