Skip to Content

Student informationVidereutdanning i ergoterapi innenfor allmennhelse

Location:
Pilestredet, Oslo
Credits:
30
Term:
Spring 2018
Scope:
Deltid

Schedule

Time schedule

This time schedule shows planned teaching topics you are subscribed to. Detailed educational information and any possible changes can be found in Fronter. Practical lessons does not appear in the schedule.

The autumn semester schedule will be available before June 13th.

Semester overview

Ergoterapeutisk intervensjon og tjenesteutvikling

Subject code:
VERA6010
Credits:
15 stp.
Curriculum Subject plan

Prosjektoppgave

Subject code:
VERA6110
Credits:
15 stp.
Curriculum Subject plan
Program plan

Studiestart høst 2018 - Videreutdanning i ergoterapi innenfor allmennhelse

Studiestart høst 2018 – Videreutdanning i ergoterapi innenfor allmennhelse

Her er det du trenger å vite før og under studiestart på Videreutdanning i ergoterapi innenfor allmennhelse.

Har du takket ja til studieplassen?

Du må svare på tilbud om studieplass innen fristen. Dette gjør du på SøknadsWeb. Gi beskjed på e-post til opptak@hioa.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din. Tid og sted for oppmøte kommer i midten av juni.

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du ikke kan møte første studiedag, må du gi beskjed til Dorte Norenberg, dorte.norenberg@hioa.no  Skriv navn og når du kommer.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Timeplan/Samlingsdatoer

Samlingsdatoer for høsten 2017 er uke 36 og uke 44, og for våren 2018 er det uke 4 og uke 11. Datoer for kull 2018 kommer.

Hvilket rom vi skal være i finner du under “timeplan” lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer på og mellom samlingene blir lagt ut i læringsportalen Fronter ved studiestart.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Program- og emneplanene publiseres i løpet av juni. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.hioa.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis du ikke finner ut av det. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Kontakt oss