Skip to Content

Student informationVidereutdanning - Digital kunst, kultur og kommunikasjon

Location:
Pilestredet, Oslo
Credits:
15 stp.
Term:
Fall 2018
Scope:
Deltid eller samlingsbasert

Schedule

Common teaching

Group teaching

Semester overview

Currently there are issues with the integrations in the curriculum system. If the links below work and you have an active student account you can log on to canvas to find your curriculum. If not you can search for the subject code in the curriculum system.

Digital kunst, kultur og kommunikasjon

Subject code:
DIG6100
Credits:
15.0
Curriculum Subject plan Schedule
Program plan

Studiestart 2016 - digital kunst, kultur og kommunikasjon

Velkommen til HiOA! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på digital kunst, kultur og kommunikasjon.

Har du takket ja til studieplassen?

Du må svare på tilbud om studieplass innen fristen. Dette gjør du på SøknadsWeb. Gi beskjed på e-post til opptak@hioa.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte 25. august

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

  • Tid:  Torsdag 25. august kl. 17.00. Dette er første dag i første samling.
  • Du skal møte ved Pilestredet Park 35. Her blir du møtt ved inngangsdøren av Ingeborg Stana, som er koordinator for studiet. Undervisningen denne dagen er på rom 1045 i Pilestredet Park 35, 1 et. Se kart.

Føste samling er lagt til:

  • Torsdag 25. august kl. 17.00-21.00
  • Fredag 26. august. kl. 09.00-16.00
  • Lørdag 27. august kl. 10.00-16.00

Det er Ingeborg Stana som introduserer dere til studiet og er foreleser på første undervisningsdag. Peter Haakonsen vil lede den første workshop med tittelen Omvendt klasserom. Det er fint om du kan ta med deg en iPad eller en bærbar datamaskin til første samling, men det er ikke nødvendig.

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du søke om utsatt studiestart. Det kan innvilges i inntil én uke. Søknaden sender du til infosenter-tkd@hioa.no og skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Fronter ved studiestart.

Det er fire obligatoriske samlinger på vårsemesteret.

Samlingene er uke 34, uke 38, uke 42 og uke 45. Samlingen er lagt til torsdag kl. 17.00-21.00, fredag kl. 09.00-16.00 og lørdag 10.00-16.00. I mellomperiodene vil det bli gitt 3 stk. arbeidskrav.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.hioa.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Kontakt oss