Skip to Content

Dublin Institute of Technology

Yrkesfaglærerstudenter i restaurant- og matfag kan reise hit i 5. semester. Studenter på barnehagelærerutdanningen, både heltid og deltid, kan reise hit i 5/7.semester.

Hjemmeside

DITs offisielle hjemmeside

Nettsiden til internasjonalt kontor ved DIT

 Informasjon for utvekslingsstudenter ved DIT 

Beliggenhet

Dublin, Irland

Undervisningsspråk

Engelsk

Antall studenter

Ca 22 000

Hvor mye koster det?

2-4 gratisplasser.

Drar du på utveksling hit får du Erasmus + stipend, du betaler ingen skolepenger og du kan i tillegg søke om lån og stipend hos lånekassen.

Hvor mye du får i Erasmus + stipend er avhengig av hvor lenge du er borte og hvor du skal, men for 30 dager utenlands får du som utvekslingsstudent minimum 2700 NOK og som praksisstudent minimum 3500 NOK.

Les mer om finansiering.

Studiepoeng

30 ECTS per semester

Semestre

Første semester: September–desember

Andre semeter: Januar–mai/juni

Språkkrav

Krever at du tar en gratis, online språktest med et visst resultat. Les mer om testen og språkkrav på Erasmus + avtaler

Hva kan jeg studere?

På «School of Languages, Law and Social Science» har de et eget bachelorprogram i «Early Childhood Education» som er spesielt relevant for BLU-studenter. Her kan utvekslingsstudenter velge en rekke relevante småkurs som for eksempel «Art in eartly education», «Bilingual children in Ireland», «Professional Practice, Equality and Diversity” og “ICT in the Early Years”.

Studenter fra yrkesfaglærerutdanningen i restaurant og matfag kan reise på utveksling til DIT og School of Culinary Arts and Food Technology

Annet

DIT er en av de største utdanningsinstitusjonene i Irland med røtter tilbake til 1887. For 2 år siden ble hele universitetet samlokalisert på «The Grangegorman campus», sentralt  beliggende i den spennende hovedstaden Dublin.

DIT har ingen studentboliger så utvekslingsstudenter må selv finne sted å bo. DIT er imidlertid behjelpelige med informasjon.

Slik søker du

Les mer om hvordan du søker    

Det tas forbehold om endringer i satser og krav