Skip to Content

Student informationTilleggsutdanning i barnehagepedagogikk - del 1, småbarnspedagogikk (Kompetanse for framtidens barnehage)

Location:
Pilestredet, Oslo
Credits:
30
Term:
Fall 2018
Scope:
Deltid

Schedule

Not all schedules are completed and changes may occur during the coming days. The schedules are expected to be finalised by June 29th.

Common teaching

Group teaching

Semester overview

Can't find your curriculum? It will be ready before the semester begins. Stay tuned!

Småbarnspedagogikk

Subject code:
BSSP6000
Credits:
30.0
Curriculum Subject plan Schedule
Program plan

Studiestart for nye studenter høst 2018 - Tilleggsutdannning i barnehagepedagogikk (del 1 - Småbarnspedagogikk)

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på Tilleggsutdanning i barnehagepedagogikk TiB 1 (Småbarnspedagogikk)

Har du takket ja til studieplassen?

Du må svare på tilbudet om studieplass innen fristen. Dette gjør du på Søknadsweb. Gi beskjed på e-post til opptak-lui@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklista for nye studenter.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden. Det er ikke alltid rom til dette studiet fremkommer i timeplanoversikten så forhold deg til informasjon gitt på denne siden. 

Samlingsdatoer

  • Første samling 3-5 september 2018,  Pilestredet 46 rom PA 113
  • Andre samling  8. -9. oktober 2018, Pilestredet 46, rom PA 113 
  • Tredje samling 3.-4. desember 2018, Pilestredet 46, rom PA 113 

Den første samlingen går over tre dager. Den første dagen bruker vi til litt praktisk informasjon, digitale læringsplatformer og registrering på kortsentret for nøkkelkort og å bli kjent med campus. Den dagen er ikek en del av det obligatoriske oppmøtet. 

Kontakt