Skip to Content

Student informationMasterstudium i styring og ledelse

Location:
Pilestredet, Oslo
Credits:
90
Term:
Fall 2018
Scope:
Deltid

Schedule

Common teaching

Group teaching

Semester overview

Currently there are issues with the integrations in the curriculum system. If the links below work and you have an active student account you can log on to canvas to find your curriculum. If not you can search for the subject code in the curriculum system.

Strategisk ledelse i offentlig virksomhet

Subject code:
MSLV4400
Credits:
10.0
Curriculum Subject plan Schedule

Ledelse i praksis

Subject code:
MSLV4500
Credits:
10.0
Curriculum Subject plan Schedule

Arbeidsrettslige perspektiver i endringsprosesser

Subject code:
MSLV4700
Credits:
10.0
Curriculum Subject plan Schedule

Performance Management in the Public Sector

Subject code:
OASV4000
Credits:
10.0
Curriculum Subject plan Schedule

Styring - former og reformer

Subject code:
MSL4000
Credits:
10.0
Curriculum Subject plan Schedule

Relational Skills

Subject code:
MALK4000-402
Credits:
10.0
Curriculum Subject plan Schedule
Program plan

Studiestart 2018 - Masterstudium i styring og ledelse

Velkommen til OsloMet! Her kommer mye av det du trenger å vite før og under studiestart på Masterstudium i styring og ledelse.

Har du takket ja til studieplassen?

Får du tilbud om opptak, må du huske å bekrefte at du tar plassen innen den fristen du får oppgitt. Dette gjør du i SøknadsWeb. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no  så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter, mister du studieplassen din. Merk at det er tidspunktet her som gjelder oppstartsdagen. Det kan avvike fra timeplanen over.

Timeplan 

Etter studiestarten, finner du informasjon om tid og sted for undervisning under “timeplan” høyere opp på siden. Du finner også link til timeplan under det enkelte emnet. Informasjon om undervisningen finner du i læringsportalen canvas. Når du har fått melding om studentnummer og PIN-kode, kan du aktivere IT-konto, melde deg til undervisning og eksamen og få tilgang til Canvas.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke kan møte første studiedag, må du søke om utsettelse. Det kan innvilges  inntil én ukes utsettelse. Søknaden sender du til infosenter-sam@oslomet.no. Den skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig å gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du viktig informasjon om innholdet i studiet og sentrale læringsmål. Der finner du også oversikt over arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Du finner link til emneplan og pensumliste under det enkelte emnet. Pensum ligger også i Canvas, der kan du få tilgang til artikler og utdrag somdu kan laste ned og lese.

Fritak for fag

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne på masternivå tidligere. Det er ikke mulig å søke om fritak før du har fått bekreftet studieplass.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.hioa.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du til høyre på denne siden.

Kontakt oss