Skip to Content

Student informationMasterstudium i økonomi og administrasjon

Location:
Pilestredet, Oslo
Credits:
120
Term:
Fall 2018
Scope:
Heltid

Schedule

This schedule only shows the first year - log on to view your schedule.

Common teaching

Group teaching

Semester overview

Strategisk personalledelse

Subject code:
ØAADM4000
Credits:
10.0
Curriculum Subject plan Schedule

Makroøkonomisk politikk

Subject code:
ØASØK4000
Credits:
10.0
Curriculum Subject plan Schedule

Finansstyring

Subject code:
ØABED4000
Credits:
10.0
Curriculum Subject plan Schedule

Statistiske metoder

Subject code:
ØAMET4000
Credits:
10.0
Curriculum Subject plan Schedule
Program plan

Studiestart 2018 - Masterstudium i økonomi og administrasjon

Velkommen til OsloMet! Her finner du viktig informasjon i sammenheng med studiestart på masterstudium i økonomi og administrasjon

Har du takket ja til studieplassen?

Har du fått tilbud om plass, så er det viktig at du bekrefter om du tar plassen innen den fristen du har fått oppgitt. Dette gjør du på SøknadsWeb. Hvis du derimot har takket ja, men finner ut at du ikke ønsker plassen likevel, så må du gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no  så fort som mulig. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter, mister du studieplassen din. 

NB! På oppstartdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Etter at oppstartsprogram og registrering er avsluttet overtar studentforeningen med sitt Fadderprogram.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke kan møte første studiedag, må du søke om utsettelse. Dette må du gjøre senest dagen før oppstart. Søknaden sender du til infosenter-sam@oslomet.no. Den må inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan”. Gå inn på det aktuelle emnet, så ser du link til timeplan og til pensum under emnet.  Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart. (Du får studentnummer og pinkode senest 10. august. Du kan da aktivere IT-kontoen din og semesterregistrere deg, så du får tilgang til Canvas)

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. I semesteroversikten øverst på denne siden finner du lenker til emnene for 1. og 2. studieår .

Der finner du også link til hele programplanen for masterstudiet. 

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.hioa.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du lurer på. Kontaktinformasjon finner du til høyre på denne siden.

Kontakt oss