Skip to Content

Student informationÅrsstudium i kulturledelse

Location:
Pilestredet, Oslo
Credits:
60
Term:
Fall 2018
Scope:
Heltid

Schedule

This schedule only shows the first year - log on to view your schedule.

Common teaching

Group teaching

Semester overview

Prosjektledelse

Subject code:
KULT6200
Credits:
10.0
Curriculum Subject plan Schedule

Innføring i økonomi

Subject code:
KULT6100
Credits:
10.0
Curriculum Subject plan Schedule

Organisering og ledelse av kunst og kultur

Subject code:
KULT6000
Credits:
10.0
Curriculum Subject plan Schedule
Program plan

Studiestart 2018 - Årsstudium i kulturledelse

Velkommen til OsloMet! Her kommer det du trenger å vite før og under studiestart på Årsstudium i kulturledelse

Har du takket ja til studieplassen?

Husk at du må bekrefte om du skal ta studieplassen. Fristen for å takke ja står i e-posten der du får beskjed om du har fått opptak. Du bekrefter om du tar imot plassen i nettsøknaden på SøknadsWeb.

Hvis du har takket ja, men finner ut at du ikke ønsker plassen likevel, må du gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no  så fort som mulig. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter, mister du studieplassen din. 

  •  Obligatorisk oppmøteregistrering og velkomst: Torsdag 16. august, kl. 11.00 -12.30

    Presentasjon av faglærere. Faglig og generell studieadministrativ informasjon.

  • Sted: Pilestredet 35, rom Pi447
  • Kart Pilestredet 35

På oppstartdagen er det tidspunktet du finner her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke kan møte første studiedag, må du søke om utsettelse. Dette må du gjøre senest dagen før oppstart. Søknaden sender du til infosenter-sam@oslomet.no. Den må inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” fra midten av juni. Se lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart. (Du får studentnummer og PIN-kode for aktivering av IT-konto senest 10. august.)

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Pensumlistene dine vil du finne i lenker i semesteroversikten øverst på denne siden innen studiestart. Noen av pensumlistene ved OsloMet er allerede ferdige. Du kan finne de ved å søke opp din emnekode eller emnetittel her. 

Fritak for fag

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere. Det er ikke mulig å søke om fritak før du har fått bekreftet studieplass.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.hioa.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du til høyre på denne siden.