Skip to Content

Student informationÅrsstudium i design og kommunikasjon i digitale medier

Location:
Pilestredet, Oslo
Credits:
60
Term:
Fall 2018
Scope:
Deltid

Schedule

Not all schedules are completed and changes may occur during the coming days. The schedules are expected to be finalised by June 29th.

Common teaching

Group teaching

Semester overview

Can't find your curriculum? It will be ready before the semester begins. Stay tuned!

Digitale bilder

Subject code:
ZDB
Credits:
15.0
Curriculum Subject plan Schedule
Program plan

Studiestart 2018 - årsstudium i design og kommunikasjon i digitale medier (emne 1)

Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på design og kommunikasjon i digitale medier.

Har du takket ja til studieplassen?

Senest 24. juli må du svare på tilbudet om studieplass. Dette gjør du i nettsøknaden på Samordna Opptak. Gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no så fort som mulig hvis du har takket ja, men likevel ikke skal ha plassen. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter mister du studieplassen din.

  • Tid: Onsdag 15. august kl. 17:00 - 21:00
  • Sted: Pilestredet park 35, rom PP35-U1053

På oppstartsdagen er det tidspunktet her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

(Skal du begynne på emne 3: Kommunikasjon i digitale medier, er oppstart:  onsdag 15.august kl. 17:00 i PP33-5-040.)

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke har anledning til å møte første studiedag, må du søke om utsatt studiestart. Det kan innvilges i inntil én uke. Søknaden sender du til infosenter-tkd@oslomet.no og skal inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer på hver samling blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart. 

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav, eksamensform og pensum. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.hioa.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Kontakt oss