Droppe til innhold

StudentinformasjonÅrsstudium i migrasjons- og integrasjonsforvaltning

Studiested:
Pilestredet, Oslo
Studiepoeng:
60
Kull/termin:
Høst 2018
Omfang:
Heltid

Timeplan

Denne timeplanen viser bare første året - logg inn for å se din timeplan.
Timeplan for høst 2018 / vår 2019 er ikke ennå tilgjengelig.

Fellesundervisning

Gruppeundervisning

Semesteroversikt

Nasjon, stat og det flernasjonale samfunn

Emnekode:
MINF6100
Studiepoeng:
10.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Migrasjon i et globalt perspektiv

Emnekode:
MINF6000
Studiepoeng:
10.0
Pensumliste Emneplan Timeplan

Immigration Law

Emnekode:
MINF6200
Studiepoeng:
10.0
Pensumliste Emneplan Timeplan
Programplan

Studiestart 2018 - Årsstudium i migrasjons- og integrasjonsforvaltning

Velkommen til OsloMet! Her kommer det meste av det du trenger å vite før og under studiestart på Årsstudium i migrasjons- og integrasjonsforvaltning.

Har du takket ja til studieplassen?

Husk at du må bekrefte om du skal ta studieplassen. Fristen for å takke ja står i e-posten der du får beskjed om du har fått opptak. Du bekrefter om du tar imot plassen i nettsøknaden på SøknadsWeb. 

Hvis du har takket ja, men finner ut at du ikke ønsker plassen likevel, må du gi beskjed på e-post til opptak@oslomet.no  så fort som mulig. Husk å oppgi søkernummeret ditt.

Obligatorisk oppmøte

Det er obligatorisk oppmøte og registrering første studiedag. Hvis du ikke møter, mister du studieplassen din. Tid og sted for oppmøte kommer i midten av juni.

På oppstartdagen er det tidspunktet du finner her som gjelder. Det kan være avvik mellom informasjonen her og den du finner i timeplanen over.

Kan du ikke møte første studiedag?

Dersom du på grunn av sykdom eller andre tungtveiende årsaker ikke kan møte første studiedag, må du søke om utsettelse. Dette må du gjøre senest dagen før oppstart. Søknaden sender du til infosenter-sam@oslomet.no. Den må inneholde fullt navn, fødselsnummer og studium, i tillegg til dato og klokkeslett for når du kan møte.

Har du fullført sjekklista for nye studenter?

Som ny student er det flere ting det er viktig at du må gjøre, både før og under studiestart. Her finner du også informasjon om studielån, bolig, trening og mye mer. Les sjekklisten for nye studenter.

Timeplan

Tid og sted for undervisning det første semesteret finner du under “timeplan” fra midten av juni. Se lenger oppe på siden. Detaljert beskrivelse av hva som skjer i hver time blir lagt ut i læringsportalen Canvas ved studiestart. (Du får studentnummer og pinkode for å aktivere IT-kontoen din innen10. august.)

Pensum, program- og emneplaner

I program- og emneplanene finner du informasjonen du trenger om studiets innhold, blant annet arbeidsformer, arbeidskrav og eksamensform. Lenker til disse finner du i semesteroversikten øverst på denne siden.

Pensumlistene dine vil du finne i lenker i semesteroversikten øverst på denne siden innen studiestart. Noen pensumlister er allerede ferdige. Du finner de ved å søke opp din emnekode eller emnetittel her. 

Fritak for fag

Du kan søke om fritak for emner eller eksamener hvis du har bestått et lignende emne tidligere. Det er ikke mulig å søke om fritak før du har fått bekreftet studieplass.

Lurer du på noe?

De fleste svarene finner du på denne siden og ellers her på student.hioa.no. Men ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner ut av. Kontaktinformasjon finner du til høyre på denne siden.

Kontakt oss